dijous, 19 d’abril del 2012

Visita al Parlament



   VISITA AL PARLAMENT DE CATALUNYA

EL passat dia 16 d'abril, els nens i nenes de cinquè, vam anar al Parlament de catalunya. A les 9h del matí, vam agafar l'autocar que ens portava cap al parc de la Ciutadella, lloc on està ubicat l'edifici del Parlament. ( antic arsenal de la guerra ).


Un cop vam arribar, vam tenir molta sort de poder veure i saludar a la presidenta del parlament en la IX legislatura, La M.H Sra Núria de Gispert i Català.
Va saludar amb la mà al nostre profe Miquel, i van estar una estona parlant sobre les coses que fan i decideixen dins del parlament.




Ens vam dividir en dos grups, i primer cinquè A i després més tard, el B, vam poder entrar-hi i gaudir de totes les explicacions que ens vam donar els nostres guies, preguntant i aprenenent moltes coses sobre el treball dels diputats i els seus parlamentaris.



La sala que ens va agradar més, va ser la dels diputats i diputades, però era molt més petita del que es veu per la televisió.







A dins vam veure un quadre del 7 de novembre pintat per Tàpies, la porta del despatx de la presidenta del parlament, el lloc on es reuneixen els diputats per descansar entre ple i ple i moltes sales tancades que no es podia entrar perquè ens van dir que hi havien comissions de treball i els diputats i diputades estavent tots reunits. L'unic que no hi era, era el president de la Generalitat, Artur Mas perquè tenia reunió a la Generalitat.




Tàpies









1 comentari:

  1. Espero que esta visita al Parlament de Catalunya os haya gustado. Un beso muy grande a todos los alumnos de 5o.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.