divendres, 20 de maig del 2016

Experiments

Hola a tots !! 
Volem compartir amb tots vosaltres, els experiments que hem fet a classe.


La Jennifer i l' Alba, van ficar oli i vinagre en un pot i, aquest pot,el van ficar dintre d' un altre més gran, ple d' aigua. El resultat va ser que el pot petit va flotar!!!!!

L' Izan va fer servir: Maizena, aigua, una cullera, dues ampolles d' aigua i 2 globus.
Va  barrejar l' aigua amb la maizena i aquesta barreja la va ficar dintre del globus. L' altre globus, el va omplir d' aigua.
Va agafar els dos globus i els va deixar caure a la taula i... sabeu què va passar? Doncs que el globus amb aigua quan va tocar la taula es va deformar però, en canvi, l' altre globus, el que estava amb la barreja d' aigua amb maizena, va quedar-se amb la mateixa forma, semblava que el seu estat fós sòlid!



L' Amira i el Younes, van omplir dos gots: un amb aigua i l' altre amb oli. Van posar oli al got que estava ple d' aigua i el que va passar es que l' oli i l' aigua no es van barrejar.



La Hayat i la Iman, van fer servir un globus i una llauna. Van fregar el globus al cap d' un company i seguidament el van apropar a la llauna i....... increible!! La llauna es movia sola!!

El Santiago, el Hamza i l' Adrià en un pot petit van ficar oli, aquest pot el van ficar dintre d' un més gran, que estava ple d' alcohol. Hi van ficar aigua, vam esperar 1 minut i vam comprovar com sortien bombolles d' oli molt grans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.